De impact van internet en sociale media op opgroeiende jongeren is niet te onderschatten. In de luwte van hun kamer of samen met vrienden, ver weg van ouderlijk toezicht, gaan ze op zoek naar antwoorden op vragen over hun gezondheid en mentaal welzijn. Tijdens hun zoektocht vallen ze vaak ten prooi aan onjuiste informatie. Het is dus logisch dat je je als ouder daarover zorgen maakt.

Merk je dat je kind worstelt om zin en onzin in de (sociale) media van elkaar te onderscheiden? Wil je hem daarin beter begeleiden, maar weet je geen raad? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Wij staan te trappelen om, samen met onze partners actief in jongerenwelzijn, een educatief pakket ‘gezondheidsvaardigheden’ samen te stellen voor jongeren tussen 12 en 16 jaar. De bedoeling ervan is hen kritisch te leren omgaan met gezondheidsinformatie op internet.

Maar koken kost geld, en daarvoor willen we een beroep doen op jou. Steun ons doel en ontvang een geschenk:

 • Bij een overschrijving van €25 ontvang je een leuke, multifunctionele buff van Gezondheid en Wetenschap.


  Wil je ons graag op een andere manier steunen, dan kan dat ook. Je kan je voorstel insturen via mail naar info@gezondheidenwetenschap.be.

  Doe hier je gift

  Vanaf €25 ontvang je een buff van Gezondheid en Wetenschap.
  Je ontvangt een buff van Gezondheid en Wetenschap. Heb je liever een gesigneerd exemplaar van het Dokter Google-boek? Doneer dan 50€ of meer.
  Je ontvangt een gesigneerd exemplaar van het Dokter Google-boek. Ontvang je ook graag een buff? Doneer dan 75€ of meer.
  Je ontvangt een buff en een gesigneerd exemplaar van het Dokter Google-boek.