Cuckoo Award - 22 mei 2015

Deze competitie, georganiseerd door de Belgische Vereniging voor Direct Marketing (BDMA), bekroont de beste Belgische ‘data-driven’ campagnes van het afgelopen jaar.
De Diamond Cuckoo Award 2015, een belangrijke marketingprijs, valt te beurt aan de 'Don't Google it' campagne. Het filmpje, ontworpen door reclamebureau DDB, behaalt een Silver en een Bronze Award, respectievelijk in de competities Digital en Public Service Announcements.

Terug naar overzicht »

Een snuifje bewijs om zoutverbruik te minderen

Er wordt gedacht dat hoge zoutinnames een oorzaak zijn van een te hoge bloeddruk, die het risico vergroot op bijv. beroertes en hartfalen. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gelooft dat overheden de volksgezondheid kunnen verbeteren door de zoutconsumptie te verminderen. | Bekijk artikel »

Atopisch eczeem: welke behandeling werkt best?

Atopisch eczeem (atopische dermatitis) is een veel voorkomende huidaandoening die een grote impact kan hebben op de levenskwaliteit van zowel kinderen als volwassenen. Een mogelijk alternatief voor lokale cortisonecrèmes (LCS) is zalf op basis van tacrolimus. | Bekijk artikel »

Paracetamol: veel gebruikt, weinig efficiënt

Paracetamol is jarenlang hét medicijn geweest voor alle soorten acute en langdurige pijnen. Het wordt aanbevolen voor o.a. rugpijn en artrose. Een literatuuroverzicht van Cochrane is duidelijk: het werkt niet.  | Bekijk artikel »

Nieuwsbrief

Vul je emailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

icoontje van envelop bij invulvelden voor nieuwsbrief