Cuckoo Award - 22 mei 2015

Deze competitie, georganiseerd door de Belgische Vereniging voor Direct Marketing (BDMA), bekroont de beste Belgische ‘data-driven’ campagnes van het afgelopen jaar.
De Diamond Cuckoo Award 2015, een belangrijke marketingprijs, valt te beurt aan de 'Don't Google it' campagne. Het filmpje, ontworpen door reclamebureau DDB, behaalt een Silver en een Bronze Award, respectievelijk in de competities Digital en Public Service Announcements.

Terug naar overzicht »

Antibioticaresistentie: de apocalyps?

Antibioticaresistentie is een actuele bedreiging voor ons allemaal. Wereldwijd worden richtlijnen opgesteld om antibioticamisbruik tegen te gaan en zo de resistentie af te remmen. Verantwoord voorschrijfgedrag en gebruik zijn cruciaal. | Bekijk artikel »

Antibioticaresistentie: de bacteriën vechten terug

In een grote groep bacteriën kunnen enkele bacteriën van nature resistent zijn tegen een antibioticum. Wanneer men dat antibioticum dan gebruikt om de infectie te bestrijden, zullen de resistente bacteriën overleven en vermenigvuldigen. Antibioticaresistentie wordt dus versterkt door antibioticagebruik. | Bekijk artikel »

Wanneer zijn trommelvliesbuisjes nodig?

Acute middenoorontstekingen komen vooral voor bij kinderen en genezen meestal vanzelf. Trommelvliesbuisjes kunnen in sommige gevallen nuttig zijn, maar er is geen reden om ze systematisch te plaatsen bij kinderen met frequente oorontstekingen. | Bekijk artikel »

Nieuwsbrief

Vul je emailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

icoontje van envelop bij invulvelden voor nieuwsbrief