Cuckoo Award - 22 mei 2015

Deze competitie, georganiseerd door de Belgische Vereniging voor Direct Marketing (BDMA), bekroont de beste Belgische ‘data-driven’ campagnes van het afgelopen jaar.
De Diamond Cuckoo Award 2015, een belangrijke marketingprijs, valt te beurt aan de 'Don't Google it' campagne. Het filmpje, ontworpen door reclamebureau DDB, behaalt een Silver en een Bronze Award, respectievelijk in de competities Digital en Public Service Announcements.

Terug naar overzicht »

Wat kun je doen tegen parelwratjes?

Molluscum contagiosum, de medische term voor parelwratjes, is een frequent voorkomende huidinfectie. In een Cochrane literatuuroverzicht gingen onderzoekers de werkzaamheid van verschillende behandelingen na. | Bekijk artikel »

Helpen lokale ontstekingsremmers (NSAID’s) tegen artrosepijn?

Een Cochrane literatuuroverzicht onderzocht de werkzaamheid en veiligheid van lokale ontstekingsremmers (NSAID’s) bij aanhoudende spier- en gewrichtspijn. Het lijkt erop dat de crème, waaraan de ontstekingsremmer toegevoegd wordt, al vrij werkzaam is op zichzelf. | Bekijk artikel »

Wat werkt tegen een verkoudheid?

Het is weer die tijd van het jaar: iedereen loopt te hoesten, niezen en snotteren. Ondanks de veelvuldigheid van verkoudheden, beperkt de behandeling zich tot symptoombestrijding. Ook om ze te voorkomen bestaat er geen zekere methode.  | Bekijk artikel

Nieuwsbrief

Vul je emailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

icoontje van envelop bij invulvelden voor nieuwsbrief