Lichamelijke klachten ten gevolge van covid-19 kunnen van persoon tot persoon erg verschillen. Sommige mensen hebben nauwelijks last, anderen hebben duidelijke klachten, soms kort, soms langdurig. Waarom dit zo is, is onduidelijk. Bovendien zijn sommige mensen bang om covid-19 op te lopen, terwijl andere mensen er nauwelijks aan denken.

Denk je dat je besmet (geweest) bent met het coronavirus? Dan nodigen we je uit om deze online vragenlijst (15-20 minuten) in te vullen. Het maakt niet uit of je een test hebt ondergaan of niet, of dat je antistoffen hebt of niet. Via deze enquête wil een onderzoeksgroep van de KU Leuven onderzoeken hoe mensen de klachten ervaren die ze toeschrijven aan covid-19, hoe lang de klachten duren en hoe ze ermee omgaan.

De studie gaat uit van de Onderzoeksgroep Gedrag, Gezondheid en Psychopathologie van de KU Leuven. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Sara Scheveneels (sara.scheveneels@kuleuven.be) of Prof. Dr. Omer Van den Bergh (omer.vandenbergh@kuleuven.be)

Naar de enquête »

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief