Wist je dat krantenpapier boordevol gezonde vezels zit en perfect eetbaar is? 


Scheur een hoekje van de krant 
en proef het zelf!

De Standaard Solidariteitsprijs

Gezondheid en Wetenschap werd geselecteerd voor de Solidariteitsprijs van de krant De Standaard. Deze prijs zet non-profitorganisaties in het zonnetje die zichzelf moeten voorstellen met een originele affiche. De affiche werd ons spontaan aangeboden door de medewerkers van het creatief bureau DDB die ons werk steunen.

Stem mee voor de publieksprijs

Vanaf 25 augustus dingen we met Gezondheid en Wetenschap mee naar de publieksprijs voor De Standaard Solidariteitsprijs. Je kan vanaf dan ook mee je stem uitbrengen. Een vakjury kiest de beste advertentie en maakt op 12 september de winnende organisatie bekend. Later dit jaar mag de winnaar nog tweemaal gratis en paginagroot adverteren in De Standaard.

Advertentie Gezondheid en Wetenschap

Hieronder vind je onze advertentie en de beschrijving van Gezondheid en Wetenschap. Vandaag, 14 juli, verschijnt deze affiche op de achterzijde van de papieren krant en online op de website van De Standaard

affiche Gezondheid en Wetenschap voor De Standaard Solidariteitsprijs

Dokter Google is een veel geraadpleegde bron van gezondheidsinformatie, maar zet surfers vaak op het verkeerde been. In de chaos aan weetjes en remedies is Gezondheid en Wetenschap een baken van correcte, betrouwbare gezondheidsinformatie. Dagelijks volgt en duidt de redactie de actualiteit, in een toegankelijke taal voor een breed publiek. Ze houdt de patiëntenrichtlijnen up-to-date, zodat die steeds gelijk sporen met de evidence-based richtlijnen voor zorgverleners.

Gezondheid en Wetenschap is een initiatief van het Belgisch Centrum voor Evidence-Based Medicine. Het project wordt grotendeels gefinancierd door de Vlaamse overheid en is als betrouwbare bron gekoppeld aan het federaal platform MijnGezondheid.be. 

De creatie van onze affiche kwam tot stand met de hulp van DDB.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief