#blijfinuwkot

In je kot blijven tijdens je zwangerschap of borstvoedingsperiode. Helemaal niet gemakkelijk en al zeker niet fijn!

Ben je zelf momenteel zwanger of heb je in de afgelopen 3 maanden borstvoeding gegeven? Vraag je je af welke impact het coronavirus heeft op je persoonlijke situatie?

Help ons beter te zorgen voor zwangere en borstvoedende vrouwen door deze covid-19-vragenlijst in te vullen. Een ideale bezigheid in deze #blijfinuwkot-tijden, waar je bovendien andere (toekomstige) mama’s mee helpt.


Onderzoek naar welzijn van zwangere en borstvoedende vrouwen

De vragenlijst werd opgesteld door wetenschappers van KU Leuven en UZ Leuven in overleg met Kind en Gezin. Het onderzoek peilt naar de informatiebehoeften van zwangere en borstvoedende vrouwen over het coronavirus, en naar de impact van het virus op het geven van borstvoeding, het gebruik van geneesmiddelen en het welzijn van zwangere en borstvoedende vrouwen. 

Praktisch

Je kan de vragenlijst invullen tot en met zondag 31 mei. De resultaten zullen zorgverleners, perinatale organisaties en beleidsmakers inzicht geven in opportuniteiten om de zorg voor zwangere en borstvoedende vrouwen tijdens de coronacrisis te optimaliseren.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief